Publicitat
Publicitat

La Policia Local imparteix un curs d'educació viària a les escoles

La Policia Local realitza, aquest dimecres, dijous i divendres, el curs d'educació viària a l'alumnat de 5è de primària de l'Escala. En primera instància, els agents ofereixen una part teòrica en els nens i les nenes, per tot seguit, posar en pràctica els coneixements adquirits en un circuit.

L'alumnat de cinquè de primària tant de l'escola Empúries com de l'Esculapi participa, aquesta setmana, en el curs d'educació viària. La Policia Local és l'encarregada d'impartir les sessions, que en concret, s'estructuren en dos blocs. Els agents expliquen, en primera instància, el significat de les senyalitzacions de trànsit, així com la seva correcta interpretació. Un cop adquirits els coneixements teòrics, els nens i nenes els posen en pràctica en un circuit, sigui com a conductors de bicicletes o com a vianants.

El curs s'efectua amb estudiants de cinquè de primària, perquè es troben en una etapa que comencen a sortir sols al carrer. A més, molts d'ells es desplacen a l'escola amb bicicleta o patinet, i per això, valoren positivament la sessió.

La Policia Local és assídua a impartir el curs d'educació viària i, de fet, es programa anualment. Enguany, s'ha realitzat en el Pavelló Esportiu amb la presència de més d'un centenar de nens i nenes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar