Publicitat
Publicitat

El CER s'engalana per una nova mostra de flors i bonsais

Aquest cap de setmana hi haurà la nova edició de la mostra de flors i bonsais al CER , on s'espera més participació que l'any passat, malgrat haver de començar un dia més tard.

Dissabte i diumenge hi ha una nova cita de l'exposició de flors i bonsais al CER. Aquesta serà la 32ena edició de l'exposició de flors i la 19ena de bonsais, afegint els darrers 3 anys en que l'exposició es conjunta, en un dels esdeveniments que marquen la primavera a l'Escala. 

L'any passat les xifres van ser molt bones, amb més de 900 visitants, una trentena de col·laboradors en flors i més de 60 bonsais exposats. Enguany fins i tot es preveu superar aquesta xifra, ja que la gent està molt animada en voler portar flors a l'exposició.  

Enguany hi ha hagut un canvi en l'organització, s'ha hagut d'endarrerit un dia, però això no serà motiu perquè el CER estigui totalment guarnit i preparat aquest dissabte.

La participació és oberta a tothom, i s'anima a qui vulgui exposar la seva planta o bonsai es posi en contacte amb l'organització i no dubti en portar-la

En una primavera eixuta i on les plantes han patit de valent per florir, aquesta serà una bona oportunitat per veure color i varietat a la sala gran del CER. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar