Publicitat
Publicitat

Continua la saga dels Guardians de la Galàxia

El mes de maig inicia molt galàctic, ja que s'estrena 'Guardianes de la Galaxia vol. 3'. Torroella aposta per un clàssic com és la nova versió de 'Los tres mosqueteros' i les plataformes ens porten tassetes, sexe i ciència-ficció.

El mes de maig arranca amb una de les estrenes esperades de l'any. Després d'una parada de sis anys tornen els herois de Marvel més esbojarrats, s'estrena la tercera part dels Guardians de la Galàxia. El líder de la banda, Peter encara està commocionat per la pèrdua de Gamora. Però no té temps per plorar per ella, ja que ha de defensar l'univers d'un nou malvat Adam, conegut per a tots per una escena postcrèdit de la part 2.

Si voleu un cinema molt més tranquil i real, també s'estrena 'Las buenas compañías' opció espanyola dirigida per Sílvia Munt. Una cinta inspirada en fets reals, on s'explica com un grup de dones van decidir lluitar pels drets de la dona i traslladar-les a França per donar-les un avortament digne, tot això durant els anys 70.

I també hi trobarem opció britànica amb el més nou del director Stephen Frears 'The Lost King' una comèdia dramàtica basada en els fets històrics de la descoberta de la tomba del rei Ricard III. Un fet que seguirem de la mà d'una dona que queda fascinada amb aquest personatge després de veure l'obre de teatre escolar 'Ricard III' de William Shakespeare.

Torroella programa per aquest cap de setmana 'Los tres mosqueteros: D'Artagnan' una nova adaptació d'aquest clàssic. Ara amb una superproducció francesa amb un magnífic repartiment. Aquesta serà la primera part d'un díptic que continuarà el desembre amb 'Los tres mosqueteros: Milady'.

I pel públic més menut s'estrena 'El hotel de los líos. García y García 2' segona part de la comèdia espanyola on vam conèixer dos homes amb el mateix nom i cognoms Javier García.

I les plataformes, inicien mes amb peus de plom, perquè estem davant una nova vaga de guionistes. Una setmana on destaquen dues novetats. Una serà 'La reina Carlota: Una historia de Los Bridgerton' spin-off de l'exitosa saga de Netflix centrada en el personatge de la reina. La minisèrie s'endinsa en el matrimoni de conveniència entre Jordi III i Carlota, obligats a casar-se sense pràcticament conèixer-se.

L'altre serà 'Silo' a Apple Tv sèrie de ciència-ficció amb Rebecca Ferguson de protagonista. Els humans supervivents de la gran guerra, sobreviuen en una sitja de grans dimensions construïda a sota terra, ja que l'exterior és completament inhabitable. O això els hi han fet creure.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar