Publicitat
Publicitat

L'ascens i el descens, en joc: L'Escala i Bescanó s'enfronten demà dissabte a la tarda

Cada vegada queda menys per saber qui serà el flamant campió del grup 1 de la Primera Catalana de futbol. El favorit i candidat a guanyar la lliga, segons aficionats i diferents entrenadors rivals, és el FC l'Escala. Ara bé, l'equip d'Arnau Sala i Toni Sánchez en els últims tretze partits ha sumat 19 punts dels 39 possibles.

El FC l'Escala rebrà demà dissabte a les cinc de la tarda el Bescanó, no es jugarà doncs el diumenge a les dotze del migdia. Els d'Arnau Sala i Toni Sánchez estan obligats a guanyar perquè el Vic pressiona. Els escalencs arriben al derbi havent empatat a 1 del camp del Bosc de Tosca mentre que els bescanonins venen d'empatar a 2 contra el Granollers, un Bescanó que és penúltim i vol salvar-se.

Queden quatre jornades d'infart.

Tres de les quatre jornades es jugaran a casa. De fet, ara toquen tres partits seguits.

El Vic fa nou partits que no perd, vuit victòries i un empat, dinàmica que li ha servit per deixar enrere Figueres i Granollers. 

Els vigatans juguen demà dissabte també, però una hora abans, a les quatre contra el Palamós.

Pel que fa al juvenil, jugarà després que el primer equip, a les set contra el líder Granollers. El conjunt escalenc ve de perdre contra l'Aqua Hotel per 3 a 0, primer partit sense el davanter Armando Díaz, que ha fitxat per l'AE Roses de Segona Catalana, un club que lluita per competir a Primera el curs vinent.

Pel que fa a bàsquet, el sènior femení vista demà dissabte la pista del Tona a les set de la tarda. En el partit de la primera volta, el resultat va ser de 42 a 50, derrota. Però ara l'equip està signant una gran segona volta i s'ha proposat salvar la categoria. De moment, ha evitat el descens directe, veurem si també esquiva la promoció de descens. El masculí descansarà.

I aquest cap de setmana també estarà marcat per la tretzena edició de la Regata Copa Comodor, Gran Premi Jotun i Memorial Nandu Muñoz. Aquesta regata serà puntuable pel Circuit de Regates Costaneres de la Federació Catalana de Vela amb un recorregut de 35 milles puntuables. Les classes seran l'ORC, RI i HN-Rally- amb la categoria Solitaris i a Dos.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar