Publicitat
Publicitat

ERC presenta la llista al complet

Esquerra Republicana presenta la llista i el cartipàs municipal en cas de guanyar les eleccions del 28 de maig. S'incorporarien les regidories d'Igualtat i Benestar Animal.  Joventut, Habitatge i Ocupació anirien a càrrec de dos dels joves de la llista.

Esquerra Republicana de l'Escala ha mostrat la llista de canditats que es presenten a les eleccions municipals del 28 de maig, un total de 27 persones entre titulars i suplents, el màxim permès.La presentació s'ha fet  a la Sala d'actes de l'ajuntament amb la presència d'una cinquantena de persones.La cap de llista i alcaldable, Etna Estrems, anava presentant un per un tots els membres , incidint en els 10 primers llocs, el que seria el cartipàs municipal d'Esquerra.La número 10 és Elsa Barriga, que seria la responsable de dues regidories noves, Igualtat i benestar animal.

La número 9, Grazia Broggia, seria la responsable d'Acció Social i +60.Yaiza Cajas i Abdel Baghou serien els resposable d'una macro àrea que engloba Joventud, Habitatge i Ocupació.

Gori Rivas seria el responsable d'Esports, entre d'altres gestionant la construcció un segon pavelló poliesportiu per poder encabir tota l'activitat esportiva que es genera.Marta Tomàs assumiria la regidora de Cultura, Festes i Educació, fent arribar activitats a tot el municipi, o entre d'altres, posant en marxa els itineraris segurs d'accés a les escoles.Abert Llach s'encarregaria de Serveis Públics, Seguretat i Hisenda, entre d'altres, amb la posta en marxa de millores en la recollida d'escombraries i neteja o la instal·lació de càmeres als punts on es detecta sensació d'inseguretat. La número 3 és Cati Ribera, que seria responsable d'Urbanisme, Patrimoni i Acció Climàtica, que substituiria l'actual de Medi Ambient. Entre les propostes hi ha la creació de comunitats energètiques i posar plaques fotovoltàiques a tots els edificis municipals.Turisme i promoció Econòmica aniria a càrrec de Fredi Guirado, amb els objectius de tenir cura del petit comerç i sectoritzar  el turisme segons les preferències dels visitants.Finalment, Etna Estres seria l'alcadessa i responsable de l'ârea de Comunicació.

Esquerra Republicana es defineix com la única llista que toca de peus a terra entenent la realitat.© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar