Publicitat
Publicitat

El Vívid programa Bibendum, una proposta enoturística al MAC d'Empúries

El festival d'enoturisme a la Costa Brava, el Vívid, ha acollit en la seva desena edició la trobada anomenada Bibendum. L'activitat, que s'ha realitzat en el MAC Empúries, ha maridat els tastos de vins de la DO Empordà amb reconstruccions històriques d'origen grecoromà. L'esdeveniment s'ha saldat amb èxit, i per això, durant l'agost sortiran a la venda noves entrades del Bibendum.

Acompanyats d'una copa de vi, una quarantena de persones han recorregut els espais més emblemàtics del jaciment d'Empúries. Ho han fet amb motiu de l'activitat enoturística anomenada Bibendum, inclosa enguany, en la programació del festival Vívid.

En concret, els tastos de tres vins de la DO Empordà han vingut acompanyats de les explicacions de l'arqueòloga i alhora sommelier, Romina Ribera. Tot plegat, per descobrir, a través d'una proposta alternativa, l'origen vinícola de la Mediterrània.

 

Si això no fora poc, han estat les recreacions d'Empordà Caterva, les encarregades d'oferir als assistents una experiència immersiva. S'hi han pogut veure històries vinculades al Déu Baccus, la bacant Numeria o els esclaus Gala i Flacus.

La visita s'ha oficialitzat al capvespre, quan les instal·lacions del museu ja eren tancades. Organitzat per Glops d'Història, Empordà Caterva i el MAC Empúries, les previsions apunten que l'activitat es continuarà oferint durant l'agost, tal com s'ha fet en els darrers tres estius.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar