Publicitat
Publicitat

Inscripcions a les activitats de lleure d'estiu

Setmanes clau per a l'activitat de lleure infantil i juvenil d'estiu. Ja s'han obert les inscripcions per als matins esportius. Dilluns vinent es fa la reunió informativa de casal i casalet. I per a més endavant, s'ha de concretar el procés del casal jove.

Les primeres inscripcions obertes per a les activitats de lleure d'estiu han estat les dels Matins Esportius, dirigits als nascuts entre el 2010 i el 2016. Es poden fer online a inscripcions.lescala.cat fins diumenge vinent, 7 de maig, en cas de persones empadronades. Dilluns i dimarts vinent s'obriran també per a persones no empadronades.Com és habitual, les inscripcions es poden fer per quinzena o per mesos. Els matins esportius funcionen de 9 a una del matí tots els dies laborables de juliol i d'agost. Els preus oscil·len entre els 75 euros per mig mes i els 267 per dos mesos complets.Famílies nombroses o monoparentals poden optar a una reducció del 25%.El dilluns 15 de maig s'obriran llavors les inscripcions per a les activitats de Casal i Casalet. Casal per a infants de 1r a 6è de primària i Casalets per a infants d'I3 a I5). Es deixa una setmana per a inscripcions d'empadronats, això és del 15 al 21 i després s'obrirà també a no empadronats, del 22 al 24. Enguany ha guanyat la licitació del servei una nova empresa, que explicarà els detalls en la reunió informativa convocada per dilluns vinent, a dos quarts de set de la tarda, a la Sala Polivalent.

Com cada any, les activitats de lleure infantil i juvenil d'estiu pretenen omplir el buit que suposen les vacances escolars.

Queda encara per concretar el calendari d'inscripcions al CAsal Jove, la tramitació administrativa del qual va més endarreria de els casals i matí esportiu. En breu s'anunciarà el calendari.Val a dir que pel que fa a activitats per als joves, també aquesta setmana s'han obert les inscripcions al Pla de Transició al Treball d'auxiliar de vendes, oficina ia tenció al públic, dirigit a joves d'entre 16 i 21 anys que no tenen l'ESO. L'objectiu és donar-los una oportunitat de reincorporar-se després als estudis reglats o donar-los eines per a la incorporació al món laboral. Les preinscripcions es fan al centre cívic Xalem, al barri Rosa Lau (carrer Lleida 136), fins el 12 de maig. Per demanar cita i més informació al telèfon 605410694.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar