Publicitat
Publicitat

La sorpresa de Valery a l'Escala amb motiu del seu centenar de partits

L'escalenc Valery Fernández ha superat els primers cent partits amb el Girona i tant club gironí com escalenc li han volgut agrair amb un mural on apareixen tres fotografies d'ell en diferents etapes de la seva vida professional. El mural s'havia instal·lat a un dels laterals del bar de futbol, però a causa de les inclemències del temps ara ja no hi és.

Valery ha complert el seu centenar de partits amb el Girona i a l'Escala no ha passat desapercebut. Justament, el club amb qui va començar a fer els primers xuts i el club que està fent complir el somni de l'escalenc, que era el de jugar a l'elit, li han dedicat un mural just a un dels laterals del bar que s'ha estrenat recentment. 

L'obra ha estat creada per l'artista Diego Ojeda, conegut a les xarxes socials amb 'Nadie me dice nadie'. Per ell ha estat un plaer explicar en una imatge tres etapes significatives de l'actual jugador del Girona.

Valery sempre ha tocat de peus a terra i mai deixa de recordar el mal moment esportiu que va viure el 2016.

L'escalenc li va fer il·lusió el mural tanta com alguns dels jugadors del futbol base veure'l en persona. Valery va estar signant pilotes, samarretes i botes. Una gran experiència viscuda.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar