El juvenil B arrassa contra el líder i s'apropa a la primera posició (3-2)

El juvenil B del FC l'Escala continua lluitant per aconseguir l'ascens. A l'última jornada, l'equip de David Puig i Yati Baldeh van guanyar el líder Calonge i el liderat és cada vegada més a prop. Queden cinc partits i en breu se sabrà si l'equip quedarà campió. També passarà el mateix amb el primer equip i l'aleví C.

El liderat cada vegada és més a prop. El doblet de Marco Rosell i el gol de Jan Tubau serveixen al juvenil B de l'Escala per sumar els tres punts contra el líder Calonge. El resultat ha estat de 3 a 1. En cas que l'equip de David Puig i Yati Baldeh guanyéssin el partit ajornat contra el Mont-ras assaltarien el liderat.

3

El primer acte acabava amb empat a 1 i no va ser fins al minut 73 quan l'Escala es tornava avançar en el marcador amb la diana de Rosell, que dos minuts després tornava a marcar. Dos gols importants que enfonsaven als visitants, que a cinc minuts per final eixugaven la diferència amb la diana de Naufal Boulaaouin. El Calonge va poder empatar en l'última jugada de partit, però el cop de cap de Víctor Blaya no va anar ben dirigit.

2

En el partit de la primera volta, empat a 2; el de la segona, victòria per 3 a 2. Jugar a casa sempre ajuda.

1

A la lliga li queden cinc partits, tres seran a fora als camps del Figueres, Mont-ras i Salt i dos a casa, contra el Base Empordanet i Sant Feliu de Guíxols.