Publicitat
Publicitat

Hotels plens pel pont del primer de maig

Balanç 'més que satisfactori' pel pont del primer de maig a l'Escala. En concret, els allotjaments han registrat una ocupació entre el 80 i el 100%, gràcies a les reserves dels turistes, a més, dels esportistes que han participat en la Marató d'Empúries.

Després d'una Setmana Santa amb la majoria d'allotjaments turístics lluint el cartell de complert, l'estampa s'ha tornat a reproduir durant el pont del primer de maig. De fet, són molts els hotels que han assolit una ocupació del 100%. L'Escala Centre n'és un exemple, on el client familiar i de procedència nacional ha copsat el 80% de les reserves.

[[Miquel Pere Ferrer, és el propietari de l'Hotel: TALL Les reserves 3 dies pont, 100% ocupacio. Varies reserves correr marató. 80% client nacional i la resta, frances, italia i algun anglès.]]

No obstant això, les trucades habituals dels turistes s'han complementat amb les comandes d'esportistes estrangers, que durant el pont han participat en la Marató d'Empúries. En conseqüència, hotels com el Rallye comparen les xifres d'ocupació, registrades enguany, a les obtingudes abans de la pandèmia. 

[[Vicenç Folgado, copropietari de l'estabilment. TALL: Bastant millor any passat, anar any 2017 comparació. Pont molt bo, molt abans covid, si ho comparem setmana santa dos ponts molt bons. // Tipus client: marato, gent organitzacio, client francesos i algun italia i alemanys i anglesos.]]

Amb tot, els establiments ja tenen un ull posat a la campanya estival. I és que tant les dades rebudes per Setmana Santa com pel primer de maig, els porta a encarar la temporada alta amb 'optimisme'.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar