Publicitat
Publicitat

Presentació de la candidatura de Gent de l'Escala

Gent de l’Escala presenta en societat la seva candidatura, presentada com “gent com tu” i el seu programa electoral, amb el lema “Hi som a temps”. Es va fer a la sala d'actes del CER davant més de mig centenar de persones.

Tots els candidats de Gent de l'Escala, de l'últim al primer es van acostar fins al faristol per defensar el perquè de la seva implicació en política i per escenificar la fortalesa de l'equip. Dues mostres, el to amb què ho defensen la número 3, Montse Caldés i el número 2, Carles Carlà:

Gent de l'Escala s'autodefineix com una formació independent i propera a la gent del poble. El programa amb què es presenten l'entenen com un compromís factible i realitzable si governen.

Ballesta va reclamar més participació ciutadana, reducció de tràmits administratius, assessorament en temes energètics i de subministraments, creació d'una oficina d'atenció a la dona i va apuntar especialment la necessitat de finalitzar el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal amb consulta popular.

A l'acte del divendres, Gent va comprometre's amb l'enquesta que el Consell per la República ha fet arribar a totes les candidatures, en la línia de respectar els resultats del referèndum de l'1 d'octubre de 2017, a no establir cap pacte amb partits unionistes (Candidatura de Progrés, Alternativa i VOX), a defensar la llengua catalana en tots els àmbits del municipi i posar els serveis jurídics del consistori al servei de les famílies que s'oposin a la imposició del 25% de llengua castellana en l'educació, entre d'altres.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar