Publicitat
Publicitat

El pagament de l'aparcament de l'àrea de residents canvia de format

L'Ajuntament aplicarà un nou sistema de pagament per l'aparcament a l'Escala. Les targetes de plàstic de resident i les enganxines s'eliminaran i tot el procés passarà a ser digitalitzat a través de la matrícula del vehicle. 

l'Escala fa un nou pas en la seva política per a reduir els plàstics i ara toca el torn de canviar el format del sistema de pagament del pàrquing per a residents. La targeta que s'havia emprat fins ara i l'enganxina identificativa desapareixeran i a partir d'ara el sistema funcionarà a través de la identificació de la matrícula del vehicle. 

Avui s'ha posat en marxa el nou sistema de pagament, que al llarg d'un mes encara conviurà amb l'anterior. Les màquines de pagament dels aparcaments reconeixeran les matrícules, tant dels residents que paguen, al Ajuntament de l'Escala, l'impost de circulació del seu vehicle, com de les persones residents que paguen l'IBI a l'Escala. En aquest cas s'estableix que hi haurà permís de resident per a 1 vehicle per impost tributat. Aquests sistema també serà vàlid pes professionals que treballen a l'Escala.

A continuació , Francisco de Pàrquing Continental, ens explica el funcionament del sistema

 

Tant els residents que paguen l'Impost d'IBI, com els professionals que treballen a l'Escala, hauran de presentar-se a l'Ajuntament per acreditar-ho i així poder gaudir d'aquest canvi de sistema i de les tarifes proposades, que es mantenen igual que fins ara. A l'hivern aquesta modalitat s'aplica a Plaça Nova i Plaça de Ca les Monges i a l'estiu ja s'amplia a diverses zones del nucli antic. 

Des de l'ajuntament destaquen aquest pas cap a digitalització. 

Aquest nou format és un nou pas del pla de sostenibilitat del municipi, a la vegada que també és una nova etapa cap a la digitalització de diferents serveis, facilitant així, tràmits com els del pagament a l'hora d'estacionar el vehicle 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar