Publicitat
Publicitat

Xerrada sobre les dones fotògrafes del s.XX

L'Agrupació Cromàtica del Centre Esportiu i Recreatiu de l'Escala (CER) ha programat aquest dijous una conferència sobre les dones fotògrafes del segle XX. L'acte, que ha estat conduït per Ildefons Clos, ha comptat amb la presència de l'artista Txus Sartorio.

Fotògrafes com Colita, Joana Biarnés o Pilar Aymeric van capturar darrere del visor de la càmera instants cabdals del segle XX d'arreu del país. De fet, la seva obra i la d'una vintena de creadores més ha estat exposada en la darrera xerrada del CER de l'Escala. Així, s'ha posat de manifest la trajectòria professional de les dones, sovint invisibilitzades, tal com ens explica la fotògrafa Txus Sartorio, qui alhora, ha relatat la seva experiència.

L'acte ha comptat amb la presència d'una vintena de persones i ha arrencat amb un col·loqui d'Ildefons Clos. Mensualment, l'agrupació cromàtica del Centre Esportiu programa xerrades sobre fotografia, i enguany, s'ha posat el focus sobre les fotògrafes del segle XX.

Més enllà de les conferències, els seus membres cuinen projectes de diferent índole. N'és un exemple, la iniciativa d'instal·lar fotografies al nucli antic de l'Escala, que pròximament preveuen tirar endavant.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar