Publicitat
Publicitat

L'Escala visita el Parets abans de l'aturada de Setmana Santa

El primer equip del FC l'Escala visitarà el camp del Parets aquest diumenge a les 12 del migdia després de guanyar el Granollers. Pel que fa al tennis taula, l'equip juga demà dissabte a Madrid i en bàsquet, els primers equips descansen. Aquest cap de setmana arriba la Costa Brava Sailing Meeting.

El FC l'Escala afronta el primer dels dos desplaçaments al Vallès Oriental. Els d'Arnau Sala i Toni Sánchez visiten el camp del Parets, un equip que fa set partits que no perd. Quatre victòries i tres empats, dos dels quals contra Figueres i Granollers. 

El màxim golejador del Parets és Nicolas Roberto Aradilla amb 7 gols. Els vallesans són onzens amb 26 punts, han fet 27 gols i n'han encaixat 27. I l'Escala és primer amb 49 punts amb 44 gols fets i 22 encaixats.

En el partit de la primera volta, els escalencs van guanyar 2 a 1. Ara bé, eren els barcelonins qui trencaven l’empat a 0 inicial amb la diana de Jordi Vallcorba als primers quinze minuts del duel. Els d’Arnau Sala van remuntar a la represa amb les dianes d’Ignasi Massó i Roger Fortuny. El partit es va jugar a Vilamalla.

Els juvenils també juguen. El preferent rep demà dissabte a les quatre el Quart després de retrobar-se amb la victòria quaranta-un dies després. Els escalencs són sisens amb  32 punts i els rivals, quarts amb 43.

I el juvenil B es juga ser segon en solitari i retallar punts, si es pot, al líder, que és el Calonge. Els de David Puig, ara segons, es desplacen diumenge a les dues a Begur, un equip que és tercer amb 46 punts, mateixa puntuació que els escalencs.

En tennis taula, el CER l'Escala demà a les sis visita la pista del Collado Mediano de Madrid i el segon equip té cita, també demà, però a les cinc, a la pista del Cardedeu. En bàsquet, els sèniors masculí i femení descansen.

Aquest cap de setmana, el Mar d'Empúries serà escenari de la Costa Brava Sailing Meeting, regates preparatòries pel Campionat d'Espanya de vela infantil que donarà el tret de sortida dimarts 4 i culminarà diumenge 9. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar