Publicitat
Publicitat

Dracs, óssos, amor i comèdia a les sales

Les sales de cinema s'omplen de novetats aquest cap de setmana, entre elles l'adaptació al cinema del primer joc de rol de la història publicat el 1974. Torroella continua aposant per propostes oscaritzades i les plataformes tornen al gruix habitual d'estrenes, on destaquen 'Tetris', 'Criminales a la vista' o 'El poder'.

El cap de setmana prèvia a la Setmana Santa arriba carregat de novetats, tantes que moltes no arribaran a les cartelleres de proximitat. Una de les més destacades o la més comercial és 'Dungeons & Dragons: Honor entre ladrones' una nova adaptació de 'Dragones y Mazmorras' que arriba al cinema, ara amb les interpretacions de Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page o Hugh Grant. Un lladre encantador i la seva banda viuen de petits robatoris. Cansat decideixen donar un gran cop per fer-se amb una misteriosa relíquia. Però les coses no sortiran com ells pensaven i els seus nous enemics són particularment poderosos.

També hi trobarem 'Oso vicioso' una història inspirada en fets reals al voltant d'un accident d'avió el 1985 on un traficant va perdre un carregament de cocaïna, una droga que es va menjar un os negre. Ara aquesta història és portada a la pantalla gran sota les ordres d' Elizabeth Banks on un grup divers de gent que coincideix en un bosc seran sorpresos per un os salvatge de més de 200?kg sota els efectes de la droga. Pels més nostàlgics aquest és un dels últims treballs de l'actor Ray Liotta traspassat l'any 2022.

Olivia Colman protagonitza el més nou del director Sam Mendes 'El imperio de la luz' tot un homenatge a l'amor i el cinema. Hilaryés la gerent d'un cinema i sobreviu com pot als seus problemes de salut mental. Tot canvia quan un jove que fuig d'un passat traumàtic, comença a treballar per a ella.I també hi podrem veure 'Loli Tormenta' l'últim treball d'Agustí Villaronga, qui moria a principis d'any. Una comèdia molt allunyada del seu estil habitual on coneixem a Lola, una àvia moderna i caòtica pilar principal d'Edgar i Robert, els fills de la seva difunta filla. Ara la dona ha estat diagnosticada amb alzheimer. Els seus nets no estan disposats allunyar-se d'ella i faran tot el possible per amagar la seva malaltia.

Torroella una setmana més proposa cinema oscaritzat, aquesta setmana estrena Almas en pena de Inisherin i La Ballena. A més també hi trobarem una tercera opció, l'espanyola Maridos, sense Òscar, però amb una dona que té dos marits i que es coneixen arran d'un accident.

I les plataformes tornen carregades després d'una setmana tranquil·la. Opcions com 'Tetirs ' Apple Tv ens mostrà com es va gestar l'exportació mundial del videojoc, això sí amb moltíssimes llicències dramàtiques. Netflix aposta per comèdia amb una segona entrega de les aventures matrimonials dels detectius encarnats per Adam Sandler i Jennifer Aniston, ara titulada 'Criminales a la vista'. Amb toc romàntic i amb molts clixés de les comèdies juvenils, Disney estrena 'Prom Pact' on una noia obsessionada amb anar a Harvard farà un pacte amb el noi més popular de l'institut, el pare del qual és un senador i exalumne de Harvard. I Prime Video aposta per drama fantàstic amb 'El poder' on diverses noies adolescents descobreixen que poden generar descàrregues elèctriques a voluntat, un poder complicat de gestionar i que pot fer molt mal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar