Publicitat
Publicitat

Simulacre d'emergència al CAP de l'Escala

Els professionals del Centre d'Atenció Primària (CAP) de l'Escala han participat aquesta setmana en un simulacre d'emergència. L'acció, que ha comptat amb informació pràctica i teòrica antiincendis, s'emmarca en les actuacions que periòdicament realitza la Fundació Salut Empordà.

Professionals i usuaris, que el dilluns al matí es trobaven en el CAP de l'Escala, foren evacuats de les instal·lacions sanitàries. Participaven d'un simulacre d'emergència, que periòdicament realitza la Fundació Salut Empordà en els centres que gestiona. En aquest cas en concret, les actuacions estaven enfocades en l'aplicació del protocol antiincendis.

L'acció va facilitar tant coneixements teòrics com pràctics en els professionals sanitaris. Durant la formació, es va detallar el Pla de Seguretat i alhora, es van testejar els extintors.

Uns coneixements que funcionen en tractar-se d'un perill real. De fet, el divendres passat el CAP de l'Escala fou evacuat, a causa d'una forta pudor de plàstic cremat. Els professionals van posar en marxa el protocol i fins al centre es van personar els Bombers i els Mossos d'Esquadra. Al final tot va quedar en un ensurt i el personal va tornar a l'interior de les instal·lacions sanitàries.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar