Publicitat
Publicitat

Comença l'adequació del parc dels Recs, a l'accés sud de l'Escala

Aquesta setmana han començat els treballs d'adequació del parc dels Recs, que han de convertir l'esplanada que hi ha rere l'escola bressol i l'escola l'Esculapi en un espai d'ús públic ordenat. Es crearà una zona arbrada i una d'aparcament d'unes 30 places. 



Han començat les obres de millora de l'esplanada dels Recs, situada a l'accés sud de l'Escala. Aquest espai on antigament s'hi havia instal·lat el circ, ara esdevindrà un parc públic diàfan i arbrat, que millorarà l'accessibilitat de l'entrada sud de l'Escala.

Aquesta és una primera fase del projecte, d'una obra corresponent als pressupostos de 2022. Els treballs d'adeqüació de l'esplanada son previs a la plantació d'una setantena d'arbres, anomenats jacarandes. Ens ho explica, Josep Bofill, alcalde de l'Escala. 

    

l'espai donarà servei a una zona on conviuen diversos establiments i dues escoles. A part del nou arbrat i la nova zona d'aparcament, l'espai quedarà ben il·luminat amb fanals que s'abasteixen amb energia solar, per tant serà un pas més cap a la sostenibilitat energètica. El projecte tindrà una segona fase, amb la proposta de creació d'un skate-park. 

Els treballs de millora de la zona sud ja van començar l'any passat, amb el nou camí per a vianants i ciclistes anomenat accés sud. Ara, aquest nou espai millorarà encara més la connexió entre la zona comercial i els polígons, fins a l'alçada del carrer Torroella.  

Un cop enllestides les obres, l'entrada sud de l'Escala passarà a ser un espai molt més amable pel ciutadà i de més fàcil accés que fins ara. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar