Publicitat
Publicitat

Xerrada sobre Persones amb Alta Sensibilitat

Una xerrada sobre  Persones amb Alta Sensibilitat completa el cicle dedicat a la salut que ha programat aquest mes de març la biblioteca Víctor Català. Què és, quins símptomes presenta i com es pot acompanyar a qui ho pateix són qüestions que van centrar l'acte d'ahir.

Entre un 20 i un 30% de la població és PAS (Persona Altament Sensible) o pateix algun dels símptomes d'aquest trastorn de salut, però en la majoria de casos no estan diagnosticats ni reben cap atenció personalitzada. Així ho va explicar, si més no, Melodi Agustí, a la xerrada d'ahir al vespre a la Biblioteca Víctor Català de l'Escala, completant el cicle sobre temes de salut que ha programat aquest centre durant aquesta primavera. La mateixa Melodi Agustí ens feia cinc cèntims de què va centrar l'acte.

Entre els eixos de la xerrada, Agustí va insistir en la necessitat de validar els casos d'Alta Sensibilitat especialment en infants.

Estan detectats els símptomes més habituals en persones d'alta sensibilitat. La divulgació d'aquestes característiques ajuda a diagnosticar i atendre els qui en pateixen.

La mateixa Melodi Agustí havia protagonitzat la setmana passada la xerrada anterior, centrada llavors en trastorns de conducta alimentària. Ella mateixa havia patit anorèxia. I ara és una experta i gran divulgadora arreu de com fer-hi front.

Les dues conferències han estat seguides per una vintena de persones cadascuna.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar