Publicitat
Publicitat

El nou tram del Passeig d'Empúries fins el Riuet estarà llest per Setmana Santa

Les obres del Passeig d'Empúries, que es van iniciar el passat mes d'Octubre,arriben a la fase final, just abans de Setmana Santa. El camí s'ha pavimentat de nou, s'ha construït un petit mur i s'hi ha instal·lat la nova il·luminació. 

El passat mes d'Octubre s'iniciaven les obres de remodelació del tram del Passeig d'Empúries des de Sant Martí fins poc abans d'arribar al riuet. El projecte, amb un cost de més de mig milió d'euros, dona continuïtat al passeig, des del monument al Lampadòfor fins pràcticament arribar al Riuet, on hi quedarà pendent un darrer tram. Josep Bofill, alcalde de l'Escala es mostra satisfet per aquesta remodelació

Les obres han consistit en refer tot el ferm o paviment, que estava molt malmès per culpa de les arrels dels pins, fer un mur petit de pedra al cantó de mar i instal·lar nous punts de il·luminació, en un tram que abans era molt fosc. 

A part d'aquests tres punts principals, també s'han restaurat zones verdes que estaven prou degradades

Una actuació que quedarà enllestida els propers dies, just abans de l'inici de la Setmana Santa.- Quedaran, però, 2 petits trams per refer, en una tercera fase d de l'obra, just al inici i final del Passeig.

Quan aquests dos trams s'hagin enllestit s'aconseguirà un dels objectius principals, el de tenir un passeig pràcticament continu i en bon estat  entre el nucli de l'Escala i just el límit amb el terme de Sant Pere Pescador. Un atractiu turístic més tot passejant per una zona amb molt interès natural i paisatgístic. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar