Publicitat
Publicitat

La Kings League volia fer-se amb un jugador del FC l'Escala

El jugador del primer equip del FC l'Escala, Pau Morer, va rebre la proposta de competir a la Kings League. Finalment, club i jugador van acordar centrar-se en el projecte escalenc. Altres clubs com el Granollers i Sants han perdut jugadors importants aquest cap de setmana i han mostrat el seu malestar.

Un dels nous fitxatges del FC l'Escala, Pau Morer, va estar a punt de fitxar per un equip de la Kings League. La proposta li arribava una setmana després d'aterrar al Nou Miramar. Club i jugador van decidir que el millor era centrar-se en el projecte de l'Escala.

L'èxit de la Kings League és una realitat i sembla que tindrà continuïtat. 

Clubs com el Granollers, de la Primera Catalana, o el Sants, de Tercera Divisió, estan molestos amb aquest projecte de Gerard Piqué i Ibai Llanos perquè justament aquest passat cap de setmana disputaven partits importants i diversos jugadors han jugat la Final 4 de la Kings League al Camp Nou.

Nadir Louah i Guillem Ruiz continuen essent, per ara, jugadors del Granollers, un club que es jugava a l'Escala reenganxar-se a la lliga. Els escalencs van imposar-se per 2 a 1 i al final del partit, el tècnic David Vilajoana enviava un missatge als jugadors que havien deixat plantats a l’equip titllant-los d’egoistes... 

 Un altre cas és el de Cristian Ubón que ja no pertany al Sants després de no presentar-se al partit contra el Vilafranca, un duel clau per assolir la salvació. El club barceloní ha anunciat la baixa del jugador a través d’un comunicat. 

La Kings League s’ha alimentat de jugadors de la Tercera Federació, Primera i Segona Catalana. Equips com el Parets i Mollet, rivals de la lliga de l'Escala, també hi han tingut representació. 

Pau Ruiz, jugador del Parets i rival de l'Escala d'aquest diumenge, ha jugat amb El Barrio i comunicava al seu club el desig de continuar lligat amb els paretans perquè fa molts anys que hi és. I el Mollet, el pròxim rival granollerí, també hi ha tingut presència amb l’actuació de Sergio Sánchez, Noel López i Joan Canet.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar