Publicitat
Publicitat

Presentació oficial d'Albert Pons com alcaldable per EC

En Comú l'Escala presenta de manera oficial el seu alcaldable a les eleccions municipals de maig, Albert Pons. L'acte el presentava Clàudia Mallart,, una de les incorporacions de la formació. Albert Pons rebia el suport de la Diputada al congrés Laura López.

Una cinquantena de persones va assistir a la Sala d'Actes de l'ajuntament a la presentació oficial d'Albert Pons com alcaldable per En Comú l'Escala.Albert Pons parlava d'un grup de persones preparades per afrontar els reptes del municipi.Com s'ha anat defensant a l'ajuntament durant l'actual legislatura es defensa que els serveis es prestin des de les administracions i no es privatitzin.

L'habitatge és també un dels punts que es prioritzen.Justament la gent gran és també una de les prioritats del programa d'En Comú.

Entre d'altres punts també hi ha el buscar complements als ingressos pel turisme.

Albert Pons afegeix que perquè tot plegat funciona cal una millor mobilitat intercomarcal.A l'acte de presentació hi eren algun dels membres que formaran part de la llista, com és el cas de Clàudia Mallart, que presentava l'acte.Albert Pons va rebre també el suport de la Diputada al Congrés per les comarques de Girona Laura López.L'acte es tancava amb paraules d'agraïment i record per Tomàs Pagès i la seva filla Rosa, peces clau en la història de la formació eco-socialista a l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar