Publicitat
Publicitat

Ballmanetes celebra 30 anys

L'escola bressol municipal Ballmanetes commemora el seu trentè aniversari. Va estrenar-se el curs 91-92 amb dues aules a l'antic convent de Ca les Monges. Avui disposa d'unes instal·lacions ben dimensionades per a una població com l'Escala.

El cap de setmana passat es commemorava que fa trenta anys que les famílies d'infants de zero a tres anys de l'Escala poden escolaritzar-los en un centre públic. L'escola bressol municipal va néixer l'any 1991 en uns instal·lacions ben precàries de dues úniques aules al vell edifici de Ca les Monges. Una celebració que va consistir en una recepció i espectacle infantil que convidava a recordar tot el transcorregut durant aquest temps amb una exposició commemorativa.

A l'acte hi era present la regidora d'educació, Maite Cortés, que posava èmfasi en la importància de l'etapa formativa dels zero a tres anys.

Van intervenir també, la directora actuar Anna Hostench i dues de les seves antecessores al càrrec com Anna Modrovejo i Núria Albert. 

Entre els assistents hi havia el qui exercia d'alcalde quan va néixer Ballmanetes, Rafel Bruguera, que feia un al·legat a favor de l'ensenyament públic.

La festa es va completar amb una actuació del grup País de Xauxa.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar