Publicitat
Publicitat

Vint equips participen a la segona trobada comarcal de futbol 5 a l'Escala

L'Escala ha acollit la segona trobada de caganius de futbol 5 que impulsa el Consell Esportiu de l'Alt Empordà. Uns cent-seixanta inscrits, agrupats en vint equips, gaudien d'una jornada en la qual el més important era passar-ho bé. Ha estat l'any amb més participació.

Fins a vint equips comarcals han participat a la trobada de futbol 5 que s’ha fet a l’Escala aquest dissabte al matí. La Jonquera, la Marca de l’Ham, l’AE i el Base Roses, el Figueres, el Bàscara, el Vilamalla, el Peralada, el Juncària, el Base Empordanet, el Llançà, el Borrassà, l’Esplais, el Garriguella i també l’Escala van ser els clubs que van assistir en aquestes lligues impulsades des del Consell Esportiu de l’Alt Empordà. Es jugaven quatre partits simultàniament i durant la jornada se’n van disputar quaranta sota un sol radiant. 

Els enfrontaments tenien una durada de dotze minuts i no hi havia mitja part, tampoc fores de joc. Només va jugar-se la fase de grups i no es comptabilitzaven els resultats. I és que en aquestes edats, els resultats no són importants. Entre partit i partit, jugadors i jugadores descansaven i aprofitaven per menjar-se una poma. Tots els participants van endur-se una medalla i un diploma.

Per cert, va retornar al Nou Miramar, Jordi Mir, el qui va ser capità del FC l’Escala, no per jugar sinó perquè el seu fill juga amb el Vilamalla. La trobada serà a Albons el 15 d’abril. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar