Publicitat
Publicitat

CP presenta Josep Bofill com a garantia de continuïtat

Josep Bofill es presenta amb la convicció que té força i ganes per completar el projecte de Candidatura de Progrés. Davant més de 170 persones i amb l'aval del seu antecessor, Víctor Puga. La creació d'una regidoria de transició energètica i completar el procés del nou POUM son dos dels reptes que va esbossar.

La sala d'actes de la Llar del Jubilat Jardí del Pedró es va fer petita per acollir el nombrós públic que no es va voler perdre la presentació pública de Josep Bofill com a candidat a l'alcaldia per Candidatura de Progrés. El qui aviat farà un any que li va cedir el càrrec d'alcalde, Víctor Puga, va ser l'encarregat de presentar-lo, destacant-ne el sentit comú de què ha fet gala Bofill des que és regidor. Com a exemple, posava el lideratge que va exercir en l'execució de la reforma del front marítim.

I li va cedir la paraula presentant-lo com a garantia perquè l'Escala avanci.

En el seu parlament, Bofill va descriure l'Escala que vol amb senzillesa:

I es va mostrar orgullós del teixit social i esportiu del municipi, així com de com s'ha conservat el patrimoni històric. Tot plegat, ho resumia, és el que articula la identitat de poble de l'Escala.

Va reivindicar la tasca dels últims anys en planificació de futur, posant com a exemple els treballs de redacció del nou POUM que, deia, s'ha d'enllestir en el proper mandat municipal.

Mirant al futur, va avançar la proposta de crear una regidoria de Transició energètica com a canalitzadora d'iniciatives per a fer front al canvi climàtic.

A mode de conclusió, es va mostrar convençut i amb ganes de renovar, ara a través de les urnes, el càrrec que fa poc menys d'un any li va cedir Víctor Puga.

A la presentació de divendres, Bofill va ser acompanyat de la pràctica totalitat dels actuals regidors de Candidatura de Progrés -només van faltar-hi Marta Rodeja i Boran Minic- i de càrrecs socialistes de la comarca come sl alcaldes de Torroella de Fluvià i de Vilafant o el diputat al Congrés Marc Lamuà. La sala es va omplir amb més de 170 persones.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar