L'Escala es fa gran contra el Granollers i té peu i mig a Tercera Divisió (2-1)

Amb la victòria per 2 a 1, el FC l'Escala deixa el Granollers a onze punts del liderat quan resten vuit jornades per acabar el campionat. L'immediat perseguidor dels escalencs és el Figueres que té vuit punts menys. Els figuerencs són segons en solitari, amb vuit punts menys, i esperen punxades dels d'Arnau Sala per retallar punts.

L'Escala es fa gran contra el Granollers i té peu i mig a la Tercera Divisió. Els d'Arnau Sala i Toni Sánchez amb la victòria per 2 a 1 deixen la lliga pràcticament encarrilada. Ignasi Massó trencava l'empat a 0 inicial en el minut 34 de la primera part, passada prèvia de Pau Morer.

I a la represa, empatava l'equip de David Vilajoana a 1 amb l'encert de Martí Alba. I el gol que servia per deixar als granollerins a onze punts del liderat l'ha signat Maha Konteh. L'equip visitant, que tenia fins a sis baixes, es quedava amb un jugador menys arran de l'expulsió d'Isac Serna al minut 81.

Ignasi Massó, que ha marcat el desè gol del curs, divendres no va poder entrenar amb l'equip perquè tenia molèsties a l'espatlla i tot i així va ser titular. Pel que fa a Maha ja porta set gols i acumula setze titularitats aquest curs.

L'Escala té vuit punts més que el Figueres i onze més que el Granollers.

Els escalencs tanquen la jornada amb 49 punts abans del doble desplaçament a Parets i Mollet.