Publicitat
Publicitat

Evacuen el CAP per olors a cremat

Evacuen el CAP  després que s'escampés a les instal·lacions un intens olor a cablejat elèctric cremat. Usuaris i treballadors han esperat al carrer prop de dues hores fins que els bombers han comprovat  que no hi havia cap problema destacat. 

Aquest matí al voltant de les 10 usuaris i treballadors del CAP de l'Escala han començat a sentir olor a cremat.No hi havia cap tipus de foc però sí una olor a cabler elèctric cremat que s'anava extenguent.Ràpidament s'ha evacuat el centre i s'ha avisat a bombers i mossos d'esquadra, que han inspeccionat les instal·lacions.Al cap d'una estona es comprovava que no hi havia flames però sí que encara es mantenia l'olor a cremat.A la vegada s'ha trucat a l'empresa de climatitzacio per si el problema era en algun punt de la instal·lació d'aire condicionat o calefacció.Finalment no s'ha detectat res d'estrany, quedant alerta per si revifaven les olors.

Mentre els bombers treballaven i tothom esperava fora una dona que arribava per urgències ha estat atesa a peu de carrer en tenir dificultats per respirar.Al final ha estat un ensurt.

No s'ha trobat res d'anormal i al final tothom ha tornat al centre.Això sí, atents per si tornen les olors.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar