Publicitat
Publicitat

El Petit Príncep torna a les aules de l'Escola Empúries

 Tots els alumnes de 5è de l'Escola Empúries representen el musical 'El Petit Príncep', un acte emmarcant dins l'activitat: Teatre a l'Escola. Elisenda Trias és la responsable d'aquest taller de deu sessions.

Ja fa més de deu anys que l'Escola Empúries programa l'activitat, Teatre a l'Escola. Una proposta lúdioeducativa liderada per Elisenda Trias, qui amb deu sessions organitza les diferents classes de cinquè per representar el musical 'El Petit Príncep' a la Sala Polivalent.

 

En Martí, la Hadisha i l'Abril són tres dels més de 50 alumnes que pugen dalt de l'escenari, d'ells tres només l'Abril havia fet teatre abans, però han descobert una disciplina prou divertida. 

 

Apropar el teatre a l'Escola és l'objectiu principal, d'aquest projecte. Els nens són actors i protagonistes a la vegada que perfeccionen el llenguatge, la comunicació corporal, la memòria i perden la vergonya.

Un taller on participen tots els alumnes de 5è de l'Escola Empúries obligatòriament, però amb l'avantatge que la funció s'adapta a ells.

 

El projecte Teatre a l'Escola, ja és un clàssic que va arribar fa uns anys per quedar-se al centre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar