Publicitat
Publicitat

Torna l'acció de John Wick amb una quarta entrega

Les sales de cinema es preparen per viure el retorn de John Wick amb el capítol número 4. El cinema montgrí de Torroella continua presentant propostes dobles, aquesta setmana Los Fabelman i King el petit lleó. Les plataformes agafen aire abans de setmana santa i arriben amb poca cosa les més destacades Yellowjackets i Adicción perfecta.

La penúltima setmana de març arriba amb la cartellera força carregada, de tots elles hi trobem la quarta entrega de la saga John Wick, aquestes alçades un clàssic del cinema d'acció amb un Keanu Reeves en plena forma. Wick torna de nou a l'acció impulsat per una incontrolable set de venjança, ara, però el nou enemic portarà al límit les seves habilitats. Gairebé tres hores de violència i enginyosa acció amb un John Wick completament entregat a fer gaudir el públic.

I qui no posarà les coses fàcils a Wick serà l'actor Adam Driver, qui presenta 65 un drama de ciència-ficció i aventures amb un estil similar a la clàssica 'El planeta dels simis'. I és que el protagonista és un astronauta que pateix un accident en plena exploració espacial. Fa un aterratge d'emergència en un planeta inhòspit que resulta ser, la Terra, però el pilot ha viatjat 65 milions d'anys enrere. Per tant, se les veurà de tots colors per poder enviar un senyal de socors entre dinosaures i altres criatures prehistòriques.

I també hi trobarem 'El hotel de los líos' un spin-off del film espanyol 'García y García'. Després d'haver-se fet càrrec d'un hotel deteriorat, comprat per error en una subhasta, els dos Javier García viuen una aventura acompanyats per un grup de nens superdotats que s'allotgen a l'hotel.

Com cada setmana Torrella arriba amb estrena doble, per un públic adultaquesta setmana proposa 'Los Fabelman' el més nou d'Steven Spielberg, una cinta semiautobiogràfica on es mostra la seva vocació de cineasta. 

L'opció familiar serà 'King, mi pequeño rey' on un cadell de lleó aconsegueix escapar-se a un aeroport de França. Perdut, buscarà refugi amb dos adolescents que tenen la boja idea de portar-lo de nou a Àfrica al seu hàbitat natural.

I donant una ullada ràpida a les plataformes, aquesta setmana hi trobarem. La temporada 2 de 'Yellowjackets' on descobrirem més del passat d'aquestes joves supervivents d'un accident aeri que 25 anys després encara no ha superat els fets. 

 

L'acció la trobem a Netflix amb 'El agente nocturno' una nova sèrie d'espies, on un jove agent de perfil molt baix es veurà immers en una conspiració que el portarà fins al mateix despatx oval.

I Amazon presenta 'Addicion Prefecta' primera proposta d'una nova saga romàntica juvenil, amb un estil similar a la saga After. Aquí una entrenadora de la MMA quan descobreix la infidelitat del seu company, decideix venjar-se allà on li pot fer més mal: dalt del ring. Per això es proposa entrenar a un marginat i convertir-lo en campió, un títol que ostenta actualment la seva exparella.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar