Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala podria deixar la lliga encarrilada

L'Escala i Granollers s'enfronten aquest diumenge en el que serà el plat fort de la jornada. Els escalencs són líders mentre que els granollerins són segons amb vuit punts menys. Els d'Arnau Sala podrien donar un cop d'efecte a la taula i els de David Vilajoana podrien reenganxar-se a la lliga.

El primer equip del FC l'Escala podria fer un pas de gegant per proclamar-se com a campió del grup 1 de la Primera Catalana en cas que guanyés el duel d'aquesta jornada contra el Granollers, segon classificat i que té vuit punts menys. Els escalencs juguen a casa diumenge a les 12 i volen tornar la derrota a l'equip de David Vilajoana i és que van imposar-se per un clar 5 a 1. Pels granollerins és un partit vital per enganxar-se a la lliga, una derrota els deixaria pràcticament sense opcions. Pels escalencs, una oportunitat per escapar-se encara més.

Per cert, l'Escala ha incorporat aquesta setmana a Arnau Fusté del Cassà de Segona Catalana i ha perdut el pivot Galder Oronoz, que ha fitxat per l'AE Roses que intentarà ascendir a Primera.

Pel que fa als juvenils, el preferent rebrà el cué, les Franqueses demà dissabte a les quatre, a i les sis, el B de David Puig rebrà la visita del Baix Ter. 

Respecte a la base, destacar que demà dissabte de deu del matí a una del migdia hi ha programada la trobada de caganius, un esdeveniment impulsat pel Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

En bàsquet, cap de setmana vital pel sènior femení de l'Escala. Jugarà dissabte i diumenge contra el Banyoles, l'equip que té just per sobre. Un partit es recupera i l'altre és el partit de la jornada. Crucial també serà pel sots 25 femení que, demà dissabte a dos quarts de cinc, es juga la primera posició contra el Fontcoberta. Per la seva banda, el sènior masculí, demà a tres quarts de sis visita la pista del Ripoll A, un rival directe. Una victòria aproparia els de Toni Espinosa a la permanència.

I en tennis taula, el CER tornarà a descansar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar