Publicitat
Publicitat

En Comú marca les línies bàsiques del programa electoral

En Comú Podem ha marcat les línies bàsiques de la seva proposta de cara a les eleccions municipals de maig. Són temes que seran també condicions indispensables en cas d'un futur pacte de govern. Albert Pons, l'alcaldable, es presenta diumenge al migdia a l'ajuntament.

En Comú l'Escala ha exposat els eixos del seu programa electoral de cara al 28 de maig.Ho ha fet el seu portaveu i alcaldable, Albert Pons, al programa La Casa de la Vila de Canal 10.Més partides socials als pressupostos, municipalitzar serveis, un pla de mobilitat interurbana i polítiques d'atenció a les persones es son els quatre punts fonamentals.Són eixos del programa i també condicions indispensables si en algun moment s'hagués de fer un pacte de govern.

Respecte la legislatura que s'acaba Albert Pons entén que el govern només ha escoltat l'oposició en les decisions que han afectat el temps de pandèmia.

La presentació oficial d'Albert Pons com alcaldable d'En Comú l'Escala es farà aquest diumenge a les 11 del matí a la Sala d'actes de l'Ajuntament.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar