Publicitat
Publicitat

Les semifinals del MIC de la categoria alevina es jugaran a l'Escala

L'Escala agafarà més protagonisme que mai en aquesta edició del MIC, que enguany es disputarà del 5 al 9 d'abril. El Nou Miramar serà l'escenari de les semifinals de la fase final i de la fase de consolació. Pel nostre municipi passaran grans equips com el Manchester United, Milà, Barça i Reial Madrid.

Les semifinals de la fase final i de la fase de consolació de la categoria alevina del MIC es disputaran al Nou Miramar, que enguany serà escenari de fins a vint-i-un partits, onze de la primera fase, vuit de la fase final i dos de la fase de consolació, justament les semifinals. Aquest any s'assoliran xifres prepandèmiques i el padrí serà Arnau Martínez, jugador del primer equip del Girona.

Els caps de sèrie seran el Manchester United, el Milà, el Barça, el Madrid, el Girona i el Mercantil. Són tres equips de la lliga espanyola, un de la Premiere i un de la Serie A. L’Escala, com ja sabeu és una de les tres seus alevines del torneig juntament amb Torroella de Montgrí i l’Estartit. Els escalencs competiran amb un equip aleví. 

L’equip escalenc debutarà dimecres 5 a les 10 contra el Wakatake japonès, dijous a les 11 s’enfrontarà al Reial Madrid i a la tarda, a les cinc, tancarà la primera fase contra l’Albion americà. El president del MIC, David Bellver, ha dit que MIC és sinònim de Girona i que ho ha de ser per sempre.

El MIC serà del 5 al 9 d'abril. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar