Publicitat
Publicitat

Alternativa per l'Escala presenta els eixos del seu programa

Eva Trias reivindica el passat mariner de l'Escala en un acte on traça els eixos centrals del seu programa i on presenta les primeres cares del seu equip. 

L'independent Eva Trias va mostrar les primeres cartes del projecte Alternativa per l'Escala, amb l'aval de Maria Àngels Olmedo, la qui fou presidenta del PP a Girona del 2019 al 2021 i abans regidora de l'Ajuntament de Figueres durant vuit anys, amb qui l'uneix una estreta amistat. Una bona mostra del perfil constitucionalista que vol imprimir a la candidatura. A la presentació, però, es va parlar més de lleialtat i de capacitat de treball i de gestió.

Olmedo va ser l'encarregada de presentar Eva Trias i els primers candidats que l'acompanyaran a la candidatura independent com Lluís Pagès de la Vega, que va parlar de joventut, pesca i sector nàutic; Mireia Monterde Garcia, que va parlar de cultura i educació, apuntant que la cultura no ha de ser només tradició i criticant el mal estat de les infraestructures d'educació; i José Fernando Martínez Martínez, que va parlar de mobilitat de la gent gran, d'aparcaments i de seguretat ciutadana.Eva Trias basava el seu discurs en la defensa de les persones

Contraposava la seva capacitat de gestió a les polítiques d'aparador que creu que fa l'Ajuntament actual.

Va carregar contra el superàvit municipal apuntant que es podria baixar impostos i taxes.

Va apostar per reacondicionar espais degradats. Posava com exemple el centre cívic del barri Rosa Lau

I, resseguint el repte d'homenatjar el passat mariner de l'EScala, una proposta concreta per a La Platja.

L'acte va comptar amb l'assistència d'un centenar llarg de persones i es va completar amb un aperitiu per a tots els assistents.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar