Publicitat
Publicitat

El Rodajoc arriba a l'onzena edició

Més de 250 nens han participat a l'onzena edició del Rodajoc a l'Escala. Enguany s'han escollit els jocs que han agradat més en edicions anteriors , també amb el rerefons de reciclar material. 

Plaça Catalunya ha tornat a ser l'escenari d'una edició del Rodajoc, l'onzena.Hi han participat alumnes de tercer i quart de cicle mitja de les Escoles Empúries i Esculapi de l'Escala, de Bàscara, Camallera, Ventalló, Viladamat i Vilacolum, en total uns 250 nens.Alumnes de l'Institut han estat els encarregats de fer de monitors.L'objectiu del Rodajoc és doble, d'una banda recuperar jocs antics i d'altres països i de l'altra posar en contacte futurs alumnes de l'institut.

El Rodajoc està organitzat per les escoles que hi participen amb el suport de l'ajuntament, el Consell Comarcal i la Diputació.Pels jocs d'enguany s'han escollit els que han agradat més a les edicions anteriors.

Entre els jocs amb els que el joves del Rodajoc han pogut gaudir hi ha el tres en ratlla tradicional, però amb ells mateixos com a fitxes.També el conegut Mastermind, on del que es tracta és dexifar una combinació de color, on s'han fet servir ampolles d'aigua reciclades.A gallina, pollets i guineu la mare gallina ha hagut de protegir els seus pollets de la guineu , que es volia menjar l'últim de la cua.I potser el més exòtic ha estat el Sa sa Ding Bolongo Ba, on un alumne es posa al centre d'una rotllana i els seus companys l'han de protegir de l'entrada de companys del grup contrari.El temps ha acompanyat durant tot el matí.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar