Publicitat
Publicitat

El sènior femení presenta candidatura per esquivar el descens

Queden set jornades i el sènior femení del Club Bàsquet l'Escala lluita per salvar-se. Les de Pau Esponellà volen continuar un curs més a la Segona Catalana. Ara són terceres per la cua i baixarien directament. Aquest cap de setmana serà vital guanyar els dos partits contra el Banyoles, un clar rival directe.

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala presenta candidatura per esquivar el descens a la Tercera Catalana. Les victòries contra el Palamós, Parets i Fontajau han ajudat l'equip de Pau Esponellà a agafar confiança pel tram més decisiu del curs. El novè i desè disputaran les promocions de descens mentre que onzè, dotzè, tretzè i catorzè baixen directe.

Amb el retorn de Neus Bermejo la cosa ha canviat. Bermejo, Júlia Espinosa i Laida Martínez són la columna vertebral de l'equip i si elles anoten fan brillar altres jugadores com Sibil·la Leal, Helena Llobet, Laia Cuspinera, Aida Cantenys i Mercè Bolasell.

Han passat ja set partits de la segona volta i les blavetes han guanyat tres. Una mitjana bastant superior a la de la primera volta i és que de tretze partits disputats només van guanyar-ne quatre contra el Palamós, Parets, Granollers i Sant Celoni.

L'equip ara ha agafat embranzida i ho està posant difícil a cada rival amb qui s'enfronten. 

Aquesta jornada, l'equip escalenc ha donat la sorpresa contra el Fontajau, un equip de la part alta que ha perdut a l'Escala per 70 a 63. Aquest cap de setmana, les blavetes juguen dos partits contra el mateix rival, el Banyoles, un equip que té una victòria més que les escalenques. Dissabte partit al Pla de l'Estany i diumenge, a les sis, a casa.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar