Publicitat
Publicitat

El segon assalt, un pas endavant per la continuïtat de la UBET

Finalment alguns socis de las UBET s'han ofert per col·laborar i tirar endavant l'entitat,  però cap en vol ser el president. Dani Espinal continuaria si l'ajuntament aporta un local i col·labora en la contractació d'un administratiu.

El serial per saber si la UBET, la Unió de Botiguers i empresaris Turístics de l'Escala, continua o finalment es dissol haurà d'esperar una setmana més. Després de dues setmanes de marge diversos socis s'han ofert per col·laborar i tirar endavant l'entitat.

Tant aquest grup de persones com des de la junta es vol fer el possible perquè l'entitat no desaparegui, i finalment s'han donat una setmana més de marge.Divendres vinent ha d'ésser el dia decisiu.Un dels problemes afegits és que cap de les persones que vol participar en la futura nova junta es postula per presidir-la.Tot fa pensar que Dani Espinal continuarà com a president.

Dani Espinal serà president si es donen una sèrie de condicions.Una seria un local des d'on l'entitat treballaria, una segona la figura d'un administratiu que faci les gestions del dia a dia de l'entitat i descarregui de feina els comerciants.Són dues opcions que implicarien la participació de l'ajuntament.D'aquí que a la reunió hi fossin presents a petició de Dani Espinal  l'alcalde Josep Bofill i la regidora de Promoció Econòmica Marta Rodeja.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar