Publicitat
Publicitat

Estrenes per a tots els gustos i colors

El Extraño o la nova pel·lícula de Shazam arriben a la cartellera. Torroella estrena Babylon, una de les cintes que es va quedar sense Oscars la setmana passada. Les plataformes acomiaden en Ted Lasso qui jugarà el seu últim partit a Apple Tv.

Les cartelleres s'omple de moltíssimes novetats aquest cap de setmana, tantes que la majoria de cinemes han d'escollir les que prefereixen projectar. Una de les que pràcticament s'estrena a totes les sales, és '¡Shazam! La furia de los dioses' segona entrega d'aquest superheroi, un dels més antics de DC, que el vam conèixer el 2019 amb un film que va donar aire davant l'allau d'herois a la pantalla gran. Ara arriba amb una nova aventura on el jove Billy i els seus companys estan aprenent a controlar els poders que han rebut i que els permet adoptar la personalitat i el físic d'un adult superheroi. Però enmig del seu entrenament rebran la visita d'un trio d'antigues deesses que arriben a la Terra amb l'objectiu de robar els poders de Shazam i els seus amics.

'El Extraño' serà l'opció de terror, un thriller psicològic d'una atmosfera carregada de suspens on s'explica la història d'una jove que es canvia de casa i va a viure en un nou habitatge amb el seu promès. La protagonista se sent assetjada per un home que l'observa des de l'edifici de davant seu.

I amb tocs més romàntics l'opció serà '¿Y qué tendrá que ver el amor?', Lili James serà Zoe una directora de documentals, que no acaba de trobar a la seva mitja taronja. El seu veí i amic, un metge Pakistanès, la sorprèn li explica que ha acceptat casar-se a l'estil tradicional del seu país. Zoe no ho compren, però accepta fer-se càrrec del vídeo de l'enllaç... tot això al mateix temps que la seva mare, la vol unir si o sí amb un veterinari amb molt de sentit de l'humor.

L'opció espanyola la trobem amb 'Bajo terapia' adaptació d'una obra teatral de Matías del Federico. Una opció que toca el típic tema de la crisi existencial de l'edat. Tres parelles inicien una teràpia grupal on la psicòloga els ha deixat uns sobres amb normes i pautes a seguir. La mecànica és senzilla parlar, opinar i mostrar-se natural... però la cosa es complicarà.

Torroella presenta 'Babylon' l'última pel·lícula de Damien Chazelle una proposta que va marxar del Dolby Theater sense cap Oscar. Ambientada en el Hollywood dels anys 20 i amb Brad Pitt i Margot Robbie de protagonistes, mostrarà l'excés que hi havia durant aquella època rere la càmera.

I pel que fa a plataformes, setmana interessant on per exemple destaca el final de Ted Lasso a Apple Tv, l'entrenador de futbol més simpàtic jugarà el seu últim partit dins i fora del camp.

Qui també torna, però en aquest cas a Netflix és 'Sombra y Hueso' arriba la segona temporada d'aquesta lluita entre el bé i el mal.

Amazon estrena 'Sin Huellas' sèrie espanyola on dues dones de la neteja es convertiran en les màximes sospitoses de l'assassinat d'una de les seves clientes.

Keira Knightley serà la protagonista de la pel·lícula 'El estrangulador de Boston' es convertirà en Loretta la periodista que va lligar tots els crims de la ciutat i va donar a conèixer la història de l'assassí.A Disney hi desembarca 'Fleishman está en apuros' una sèrie amb tocs còmics, sobre una parella que s'acaba de divorciar, ells són Claire Danes i Jesse Eisenberg. D'un dia per l'altre, ella desapareix deixant-lo a ell amb els nens.

I finalment destacar 'Un futuro desafiante' també a Apple tv, una opció ambientada en un futur on el canvi climàtic ha canviat el món. En cada episodi hi ha un salt en el temps on els efectes augmenten. Una sèrie amb un ampli repartiment on hi trobem Meryl streep o Kit Harington entra molts altres.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar