Publicitat
Publicitat

Mataró, Fontajau i Cassà passaran per l'Escala a esgarrapar punts

El primer equip del FC l'Escala jugarà l'últim dels cinc partits consecutius al Nou Miramar contra el Mataró mentre que els sèniors femení de masculí del CB l'Escala rebran les visites del Fontajau i Cassà respectivament. En motor, els pilots Joel Plasencia i Alex Loza enceten temporada i el tennis taula descansarà.

El FC l'Escala rebrà aquest diumenge a les dotze del migdia el Mataró amb l'objectiu de mantenir el marge de punts que té respecte els seus immediats perseguidors. Mantenir-lo o inclòs ampliar-lo. Els d'Arnau Sala lluitaran per retrobar-se amb la victòria en el que serà l'últim dels cinc partits consecutius que havia de disputar l'equip anxover al Nou Miramar. 

Per la seva banda, el Mataró recuperarà tres jugadors sancionats i l'entrenador, tots ells van ser expulsats a Parets i no van jugar contra el Granollers. De nou, Raul Monroy serà a la banqueta i podrà comptar amb Lluís Bargalló, Seidu i Bubacar. L'Escala ve d'empatar contra el Banyoles i el Mataró de perdre contra el Granollers.

El Mataró ha passat d'ocupar la zona baixa a intentar trepitjar les places que donen accés a la Superlliga després de les cinc victòries consecutives, però els últims tres partits els ha perdut contra Banyoles, Parets i Granollers. En el partit de la primera volta, el resultat va ser de 0 a 1, gol d'Ignasi Massó. La mala notícia va ser la lesió de gravetat del lateral Nfamoussa Sangare.

En bàsquet, els sèniors jugaran a casa. El femení de Pau Esponellà dissabte a les cinc contra el Fontajau, tercer classificat i que compta amb la mateixa puntuació que l'Argentona, i tot seguit, el masculí de Toni Espinosa rebrà la visita del Cassà, un equip que té dues victòries més que els escalencs.

En tennis taula, el CTT CER l'Escala no tornarà a tenir partit fins l'1 d'abril en el que serà el penúltim desplaçament de la temporada.

I en motos, el pilot del CER, Joel Plasencia comença temporada a Mora d'Ebre i Àlex Loza a Conca.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar