Publicitat
Publicitat

El Festival Ítaca presenta la programació de 2023

El Festival Ítaca ha fet la presentació oficial de l'edició 2023, que el proper 8 d'Abril ens portarà el concert de Lildami i Julieta a l'Escala per celebrar la Santa Gresca. S'han programat sis espectacles més, amb artistes com Alizz, Vetusta Morla, Els Catarres, Albert Pla i Renaldo i Clara. 

Ja es coneix el programa complet del Festival Ítaca d'enguany, que torna a escollir l'Escala per a inaugurar la seva ronda de concerts. El gruix del festival es farà al Juny i es passejarà per diferents ubicacions del Baix Empordà, entre elles l'Estartit , Palafrugell, Corçà, La Pera i Gualta.

La Santa Gresca serà el tret de sortida del Festival, i enguany hi actuarà Lildami i Julieta, que recentment ha rebut un doble premi Enderrock per part de la crítica i el públic al seu treball Ni Llum ni Lluna. El concert serà el 8 d'Abril a la Platja de Riells de l'Escala, que es consolida com, a seu d'estrena del Festival però amb un canvi de ubicació respecte edicions anteriors. 

Des de la direcció del Festival es buca mantenir l'essència del ítaca poble, però també innovar en nous escenaris

El festival ha volgut donar veu a la música del territori, amb artistes com Mazoni i Sanjosex que actuaran a la gran xefla del grup Fetus, el proper 10 de Juny a Corçà. Hi podrem veure també artistes com Albert Pla en un concert únic al Far de Sant Sebastià el 19 de Maig, Renaldo y Clara, Alizz, Els Catarres, De la Fe i Las Flores Azules i el gran cap de Cartell que és Vetusta Morla, la banda madrilenya d'indie rock  amb gran èxit internacional. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar