Publicitat
Publicitat

La llar d'infants Ballmanetes estrena dues sales de dormitoris

Els nens i nenes de Ballmanetes ja disposen de dues noves sales dormitori destinades als infants de 1 a 3 anys. Cadascuna d'aquestes habitacions acullen més de 20 llits i una d'elles també es destina com a sala polivalent

Des del passat mes de febrer, la llar d'infants Ballmanetes disposa de dues noves sales de dormitori. Aquests espais estan destinats als nens de 1 i 2 anys i de 2 a 3 anys i tenen capacitat per a més de 20 llits o lliteres a cadascuna de les sales. 

Aquests espais milloren clarament les necessitats dels nens i nenes que gaudeixen del servei de menjador escolar, sobretot a l'hora de la migdiada  També una de les sales es podrà fer servir com a sala polivalent. 

Hi ha diferència entre la sala destinada als nens de 2 i 3 anys, i la dels més petits, on hi trobem llitets amb barana. En aquest cas ja no te la doble utilitat com a sala polivalent i només està destinada a dormitori.  

De fet, aquesta nova distribució dels espais es deu a l'increment dels nens i nenes que es queden a dinar. 

Els llits i lliteres són de fàcil muntar i desmuntar, per tant això permet que la utilitat de les sales sigui molt versàtil. L'estrena d'aquests espais és només una de les notícies que seran d'actualitat al entorn de Ballmanetes, properament parlarem de la festa dels 30 anys i també de la jornada de portes obertes i preinscripcions. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar