Publicitat
Publicitat

Una nova antena per solucionar els problemes de cobertura mòbil

Una nova antena ha de solventar els problemes de cobertura mòbil al nucli antic de l'Escala. En els darrers mesos se n'han instal·lat tres de poca potència, que són insuficients. Una de les possibles ubicacions de la nova antena seria, per la seva alçada, el Pedró.

La cobertura de telefonia mòbil al nucli antic de l'Escala des de sempre ha estat pràcticament nul·la, més encara quan parlem de temporada d'estiu.La normativa municipal era molt restrictiva fins fa poc, posant difícil la instal·lació de noves antenes.En els últims dos anys s'ha facilitat que les companyies puguin fer propostes i s'està negociant sobretot amb una d'elles, fins ara sense fruits.Recentment s'han posat una antena sobre el Neus Mar i dues  més petites al nucli antic, però la cobertura tampoc ha millorat massa.Totes les propostes passen per una antena més potent que pugui donar servei a tot el nucli antic.Josep Bofill ho explicava al programa Línia Directa de Canal 10.Parlava també del parc eòlic marí. No s'acaba d'entendre que diverses empreses hagin invertit molts diners en projectes quan només s'ha parlat d'ubicacions.Josep Bofill creu però, que hi ha molt de decidit.

Pel que fa a la sequera l'alcalde explica que no hi ha d'haver problemes en l'abastament d'aigua potable, gràcies als pous.Veu perillar les dutxes a les platges durant l'estiu.

Entre els temes tractats al programa es parlava també de l'assemblea de divendres de la UBET, on es decideix la continuïtat de l'entitat.Bofill explica que ja hi ha una nova proposta de junta.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar