Publicitat
Publicitat

Presenten oficialment la nova moto d'Àlex Loza

Presenten la moto que pilotarà aquesta temporada Alex Loza, l’expilot del CER l’Escala. Una moto que, per cert, ha finançat íntegrament una empresa de l’Escala, el càmping l’Illa Mateua. Precisament, els seus propietaris, Eva Maria Trias i Martí Guillem, feien acte de presència a la presentació de la nova joguina del pilot.

El pilot de motos, Alex Loza, comença aquest cap de setmana el campionat d'ANPA Nacional a Conca. Serà la primera de les set curses que té programades per aquesta nova campanya. També competirà en el campionat català. A totes dues cites competirà amb una nova moto, una moto que li ha pagat íntegrament una empresa de l'Escala, el càmping Illa Mateua. Precisament, a la presentació oficial del nou joguet que s'ha fet al kàrting ha comptat amb Eva Maria Trias i Martí Guillem. El pare del pilot té ganes de què el seu fill es proclami campió.

Ara Loza, expilot de la secció del CER l'Escala, no en tindrà una sinó dues. Fa un parell de setmanes que està entrenant amb la moto i està tenint molt bones sensacions. 

L'any passat, en la competició espanyola a l'ANPA nacional, va quedar segon. Bona part de la temporada era el primer, però una caiguda va impedir que es proclamés com a flamant campió.

Per cert, Alex Loza i Clara Jiménez compartiran equip i tots dos tenen la mateixa moto.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar