Publicitat
Publicitat

Nous cursos d'idiomes i marqueting digital

L'oficina de comerç de l'Escala ofereix dos nous cursos de francès i de marqueting per a professionals, amb l'objectiu de millorar la capacitat d'expressió en llengua estrangera i la planificació de les publicacions en xarxes socials.

Saber-se expressar correctament en idiomes incideix positivament en la qualitat de l'atenció personalitzada al visitant. És per això que un dels cursos que ofereix l'àrea de comerç de l'Ajuntament és el de llengua francesa, adreçat a treballadors d'empreses turístiques i comercials de l'Escala.També és de vital importància una bona planificació de les publicacions d'un negoci que es vol difondre per les xarxes socials. I aquest és el principal objectiu del segon curs que s'ofereix, el de marqueting digital, impartit per la formadora especialitzada en digitalització del comerç local Patrícia Redondo.

Les formacions estan programades per desenvolupar de forma presencial amb la capacitat limitada. Les inscripcions es poden fer on-line a https://inscripcions.lescala.cat o a presencialment a l'oficina de turisme fins el 17 de març, divendres de la setmana vinent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar