Publicitat
Publicitat

El Festival Portalblau desvetlla quin serà el primer concert de l'edició 2023

El pianista i cantant Roger Padrós innagurarà l'edició d'enguany del Festival Portalblau. El concert serà el proper 31 de Març a l'Alfolí de la Sal i és el primer nom que s'avança del cartell d'aquest any. 

El barceloní Roger Padrós, és el primer nom que s'ha donat a conèixer del cartell d'enguany per al Festival Portalblau. El pianista i cantant oferirà un concert intimista, el proper 31 de Març, a l'Alfolí de La Sal.

Roger Padrós va passar fa prop de 2 anys pel concurs de talent show, La Voz, però l'any passat va ser el moment triat per publicar el seu primer àlbum titulat : La Vida és Millor. Aquest treball conté 11 cançons classificades com a pop clàssic, encara que ll destaca que estan tractades de forma molt moderna. 

Aquest treball l'ha situat com una de les estrelles emergents del panorama musical català i amb la gira d'aquest any farà una presentació de gran format del seu talent. Destaca tant la seva habilitat al piano com a la veu, fet que ja ho vam poder veure des del seu debut. 

A finals de Març es donarà a conèixer el programa complet del Festival Portalblau, que arribarà a la seva setzena edició, un festival del tot consolidat al programa musical català, no només d'estiu, sinó de gran part de l'any.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar