Publicitat
Publicitat

Torna Scream amb una sisena entrega

La saga Scream torna a la pantalla gran amb una sisena entrega i amb quatre supervivents de l'anterior pel·lícula. A Torroella arriben Mòmies animades i en català. A les plataformes un dels títols de la setmana és 'El grito de las mariposas'.

Els divendres les cartelleres s'omplen de novetats, i aquesta setmana als cinemes de proximitat hi torbarem tres novetats de gèneres molt diferents. Una de les destacades serà una nova entrega de la mítica saga de terror 'Scream' que arriba amb la seva sisena entrega, amb quatre supervivents de l'entrega anterior entre elles l'actriu Jenna Ortega i només amb Courteney Cox de la saga original. Després de la massacre  de la part 5 de la saga els supervivents volen iniciar una nova vida lluny de Ghostface... però aquest sempre torna.

Si això de la sang no us convenç, la comèdia la trobarem amb la cinta espanyola 'MariDos' on Paco León i Ernesto Alterio seràn dos marits d'una mateixa dona. I és que Laura ha portat durant anys una doble vida i una muntanya russa d'emocions. Ara els dos homes lluitaran per demostrar quin dels dos és millor marit.

I els més petitons de la casa també tenen opció amb 'Violeta, el hada traviesa'. Una cinta d'animació on una fada amb poders, travessa al món dels humans i per poder tornar ha d'acceptar l'ajuda d'una nena de dotze anys.

Torroella arriba com cada cap de setmana estrena doble, per un públic familiar hi trobarem 'Mòmies'on els guionistes de Tadeu Jones porten una nova aventura històrica. En aquest cas tres mòmies es traslladen al món dels humans tot buscant una antiga relíquia que els han robat.

Per un públic molt més adult s'estrena 'Till, el crimen que lo cambió todo'. La història real de la incansable cerca de justícia de la mare d'Emmett Till, un jove de 14 anys qui el 1955 van matar mentre visitava als seus cosins a Mississipí.

Les plataformes aquesta setmana també arriben amb tres opcions, la més destacada i molt adient per la setmana de les dones és 'El grito de las mariposas' a Disney+. Una sèrie per conèixer la història de Minerva Mirabal advocada i activista dominicana que va plantar cara al dictador Rafael Leónidas Trujillo.

S'ha fet esperar, però després de tres anys arriba a HBO Max la segona temporada de 'Perry Mason' amb un nou cas que implica un assassinat misteriós i una trama de corrupció que arriba fins als nivells més alts del poder.

I Netflix ens portava aquesta setmana la part dos de la quarta temporada de 'You' on Joe rebrà una sorpresa inesperada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar