Publicitat
Publicitat

Futbol i tennis taula a l'Escala

Aquest cap de setmana, a l'Escala jugaran el primer equip de futbol i el primer equip de tennis taula. Els sèniors masculí i femení tenen jornada a domicili. Interessants també seran els partits del juvenil B que juga contra un rival directe demà a les quatre i l'enfrontament del sots25 femení, a dos quarts de cinc.

El primer equip del FC l'Escala jugarà el tercer partit seguit a casa contra el Banyoles aquest diumenge a dos quarts d'una. Els d'Arnau Sala són líders amb 42 punts i els de Roger Vidal, desens amb 27. Tots dos equips han encadenat dues victòries consecutives.

El Banyoles és l’exequip, per exemple, de Quimo, Nil Congost, Ignasi Massó, Marçal Saenz i Henry Gilham. I a l’equip banyolí hi tenim l’exescalenc Albert Argeles, Argi.

El juvenil preferent jugarà demà dissabte a les quatre a Badalona sense el davanter Armando Díaz, que va ser expulsat contra el Vilassar de Mar. Els escalencs són setens amb 27 punts, els badalonins dotzens amb 21.

Per cert, diumenge a tres quarts de cinc, el Viladamat de Botxi Minic, últim del grup 1a de la Segona Catalana, s'enfronta al Besalú, penúltim. És l'última jornada de la primera fase de lliga. Amb aquest resultat se sabrà qui finalment acaba últim.

En tennis taula, el CER juga diumenge a dos quarts d'onze a casa contra el Parla després d'empatar a 3 contra el cué Murcia. El Parla és el penúltim classificat. 

En bàsquet, els sèniors tenen cita lluny de l'Escala. El femení a la pista de l'Argentona i el masculí a Onyar. 

I en rítmica, les gimnastes escalenques tenen competició de conjunts de nivells A i B diumenge a Palafrugell.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar