Publicitat
Publicitat

El patrimoni cultural i natural al III Simposi Diàlegs per l'Escala

Arriba el III Simposi Diàlegs per l'Escala, una proposta que es presenta cada 4 anys. En total es faran 5 sessions dedicades a diferents àmbits sobre la protecció del patrimoni cultural i natural. Hi participaran professionals especialistes en la matèria.

Els propers 24 i 25 de març es celebrarà la tercera edició del Simposi Diàlegs per l'Escala, que en aquesta ocasió es dedicarà a la protecció del patrimoni cultural i natural com a eines de futur.Es planteja debatre aquests àmbits des d'una perspectiva amplia, definint conceptes genèrics per tocar finalment de peus a  terra analitzant passat, present i futur. podent definir quines decisions polítiques cal adoptar.S'han previst un total de 5 ponències de destacats professionals que es presenten com, 'El paisatge cultural', 'El patrimoni arqueològic, reptes de futur', 'Els espais naturals coma  elements de protecció del patrimoni', ' Patrimoni arquitectònic, rehabilitació i usus',  i el cinquè , ' El patrimoni marítim i la recuperació del patrimoni immaterial'. Les inscripcions al simposi són gratuïtes i cals inscripció al correu electrònic museu@lescala.cat.Martí Guinart ho comentava al programa La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà, on també es referia a La Paca, la teranyina que s'està restaurant que va ser la primera embarcació de Lluís Sureda.

Martí Gunart es referia també a la biblioteca, que explicava està quedant petita. Dèia que ja està pensant en el projecte del nou edifici a Can Maset.

Respecte a la seva continuïtat a la política municipal explicava que ja li ha donat el sí a Josep Bofill.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar