Publicitat
Publicitat

Els combos de l'Escola de Música el Gavià surten de concert familiar

Fins a quatre combos de l'Escola de Música del Gavià ofereixen, fora de les aules, un concert per les seves famílies. Aquesta sortida forma part del programa d'activitats del curs vigent i una petita prova de foc pels alumnes. 

Quina millor prova, que tocar per a la pròpia família? Això és el que han fet 4 dels combos que formen part de l'Escola de Música del Gavià i que han programat aquesta activitat com una de les sortides d'aquest curs. 

Els combos que han actuat son CatCombo, Combits, Combo Joves i Combo Adults, en un programa on hi podiem trobar música instrumental i també interpretacions de veu. Aquest tipus d'actuació en petit comitè formen part del procés d'aprenentatge, i ajuden als músics a superar nervis i allò que anomenem la por escènica. 

Les actuacions van anar molt bé i el públic va quedar molt content. Els nervis d'un primer moment van quedar superats i es va poder gaudir d'una bona vetllada. Els professors dels combos, Dani Hernandez, Xavi Masó i David Pellicer, no perdien detall i  acompanyaven els alumnes. De ben segur que al llarg de la setmana ja han passat revista de tots els detalls. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar