Publicitat
Publicitat

Els precs i les preguntes del Ple

La neteja de les platges, els edificis en mal estat, els despreniments a Ïlla Mateua o l'estat d'elaboració del nou POUM, entre els punts que preocupen els grups de l'oposició a l'Ajuntament. Almenys així va quedar demostrat a l'apartat de precs i preguntes del darrer ple.

L'apartat de precs i preguntes acaba essent en cada sessió plenària de caràcter ordinari un calaix de sastre on s'hi manifesten aquells temes que més inquieten els grups de l'oposició. És el cas, per exemple de la qüestió de neteja de les platges que, per al grup d'ERC no s'està fent bé.

Aquest o d'altres com la proposta de fer alguna acció per afrontar de forma conjunta la proliferació d'immobles en estat de degradació al municipi...

Qüestions respostes pel regidor de Serveis i per l'alcalde.

Des de Gent de l'Escala, el seu regidor es va queixar que no es convidés els portaveus dels grups polítics a la visita de la ministra portaveu del govern central de la setmana passada i del fet que no s'hagi actuat encara ene ls despreniments de roqeus a Ïlla Mateua.

Ni una qüestió ni l'altra, però, sembla que siguin de bon resoldre...

Finalment, el regidor d'EnComú l'Escala es preocupava pel fet que s'hagin tret les porteries de la pista de futbito de Plaça Catalunya i demanava una reunió de la comissió especial del POUM

El perquè de les porteries el va respondre la tinent d'alcalde Marta Rodeja; la reunió del POUM, va dir l'alcalde que es faria entre abril i maig.

El proper ple ordinari està previst per al 17 d'abril.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar