Publicitat
Publicitat

ERC de L'Escala proposa la creació d'un Casal de la Dona a l'Escala

Esquerra Republicana de Catalunya de l'Escala anuncia, en el seu acte del Dia de la Dona, la proposta de crear el Casal de la Dona de l'Escala. També denuncia que el consistori actual no ha complert cap de les propostes presentades per ERC al 2019, entre elles la creació de la regidoria de Dona i Igualtat.

La Plaça Victor Català ha acollit l'acte  d'ERC de l'Escala pel Dia Mundial de la Dona Treballadora. En aquest acte, Etna Estrems, ha anunciat la proposta de creació del Casal de la Dona de l'Escala, una iniciativa  fins ara inèdita a l'Escala.  Un espai per fomentar la participació activa de les dones i del col·lectiu LGTBIQ+

La proposta inclou que el Casal de la Dona s'ubiqui a la Casa del Mar 

Seria un lloc on reunir-se per treballar conjuntament projectes sorgits de la ciutadania, amb la dona com a eix central. També hauria de ser un indret de suport a les dones en situació de vulnerabilitat i amb un context d'elevada complexitat. 

L'acte també ha servit per denunciar, segons ERC, que a la present legislatura no s'ha complert cap de les propostes que ERC havia posat sobre la taula al 2019.

I que la regidoria de Serveis socials no ha de ser la regidoria per on passin tots els temes relacionats amb la igualtat i la dona. 

A l'acte d'avui s'han reunit totes les dones de la secció d'ERC de l'Escala, totes elles han participat ,  llegint textos reivindicatius, que deixaven molt clara la seva postura ferma en la lluita feminista.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar