Publicitat
Publicitat

64 pilots de karts fan rugir els motors al Karting l'Escala

L'organització del campionat de karts de lloguer que té com a escenaris diferents circuits de Catalunya ha escollit l'Escala per disputar una de les vuit proves d'aquesta temporada. En la competició d'aquest cap de setmana hi ha hagut una seixantena d'inscrits en una jornada en la qual regnava el bon temps.

64 pilots han competit al kàrting l’Escala amb motiu d’una nova prova de la Craks Racing, d’aquest campionat de karts de lloguer en el qual participen pilots de tot el país. L'organització ens ha explicat que aquesta competició s'ha fet al nostre municipi perquè hi ha bona relació entre els responsables del circuit i la organizació. 

En total, la temporada consta de vuit proves i el principal ingredient per competir és que hi regni el bon ambient. El joc brut, els cops, no estan permesos.

A la majoria de proves hi ha pilots que queden fora per l'allau de reserves.

Explicar-vos també que paral·lelament a la competició de karts s'estava disputant una prova ciclista que passava per l'Escala. La competició l'organitzava el poble veí de Bellcaire d'Empordà, un test que també passava per Albons. La pròxima prova ciclista serà el 30 d'abril, un acte que coincidirà amb la Marató d'Empúries.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar